top of page
 • Hoe boek ik een kinderfeestje?
  Een Sprookjesfeest boeken is heel eenvoudig. ​ Stap 1. Kies je prachtige prinses(sen) Stap 2. Kies je Prinsessenfeest of Eenhoornfeest Stap 3. Vul het boekingsformulier in Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om uw wensen te bespreken. Stap 4. Maak je boeking definitief door de factuur te betalen Stap 5. Verheug je op een betoverend feestje!
 • Hoe ver van tevoren moet ik een feestje boeken?
  Wij raden aan om minimaal 6 weken van tevoren contact op te nemen om uw feestje te boeken. Hoe eerder je boekt, hoe groter de kans dat je favoriete prinses en datum nog beschikbaar is! Last-minute boekingen zijn ook geen probleem, maar het is helaas mogelijk dat de gewenste prinses of tijd dan niet meer beschikbaar is.
 • Komen jullie ook voor 1 kind?
  Natuurlijk! Neem contact met ons op of vul het boekingsformulier in.
 • Welke prinses moet ik kiezen?
  Een onvergetelijk kinderfeestje is gegarandeerd met elk van onze prinsessen. Wij raden aan om de prinses te kiezen die de jarige het leukst vindt. Advies nodig? Bel, mail of vul het contactformulier in en wij helpen u graag.
 • Wat zijn de reiskosten?
  De reiskosten bedragen €0,39 per gereden kilometer (exclusief 9% BTW) en eventuele parkeerkosten. De afstand wordt berekend met Google maps vanaf Veenendaal.
 • Ik wil een sprookjesfiguur uitnodigen die niet op de website staat! Kan dat?
  Wij willen alle sprookjesdromen laten uitkomen! Wil je een karakter op je feest dat nog niet op onze website staat? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.
 • Wat zijn de voorwaarden voor het boeken van een feestje?
  Klik hier voor de boekingsvoorwaarden voor kinderfeestjes en andere particuliere feesten.
 • Ik heb geen e-mail bevestiging gehad. Hoe kan dat?
  Zodra wij (telefonisch) contact hebben gehad en je feestje hebben bevestigd, ontvang je binnen 1 werkdag de bevestiging via e-mail. Het kan zijn dat onze e-mail in je ongewenste e-mail of spammap terecht is gekomen. Heb je niks ontvangen, controleer dan eerst deze mappen. Staat de e-mail daar niet tussen, neem dan contact met ons op.
 • Hebben jullie een eigen feestlocatie?
  Wij hebben geen eigen feestlocatie. Onze prinsessen komen graag bij je thuis of op een door jou uitgekozen locatie!
 • Hoeveel ruimte hebben jullie nodig?
  We hebben voldoende ruimte nodig om te kunnen dansen! Daarnaast is het prettig om een tafel te hebben waar alle kinderen en de prinses kunnen zitten. De schminkster heeft ruimte aan een tafel nodig en twee stoelen.
 • Wat gebeurt er de dag van het feestje?
  Onze feestjes zijn stressvrij voor u! Wij nemen alle benodigdheden mee, zelfs een speaker met bijpassende muziek! Even voor de begintijd zal uw prinses of haar assistent u bellen om te laten weten dat ze er is. Tijdens het feestje hoeft u dus alleen nog maar mee te genieten. Wij raden aan om de kinderen minimaal een halfuur van tevoren aanwezig te laten zijn en het feestje te laten eindigen minimaal 30 minuten nadat de prinses(sen) weer naar haar kasteel is vertrokken.
 • Mag ik fooi geven?
  Dat mag! Een fooi wordt altijd gewaardeerd, maar nooit verwacht. Vind je dat onze prinses je verwachtingen heeft overtroffen, dan kun je haar fooi geven in een gesloten envelop.
 • Verzorgen jullie ook versiering?
  Wij doen geen decoratie of catering, maar we verwijzen je graag door naar bedrijven die dit schitterend kunnen, en waar wij goede ervaringen mee hebben.
 • Moeten jullie nog dingen klaarzetten of omkleden?
  Onze prinsessen komen gekapt en gekleed aan en hoeven van tevoren niets klaar te zetten!
 • Is dit ook leuk voor jongens of stoere meiden?
  Heel veel stoere kids vinden onze feestjes erg leuk! We zorgen altijd voor een extra knutselactiviteit en stoere glittertattoosjablonen en bijvoorbeeld passende goodiebags. Sommige kinderen zullen ondanks onze extra's niet mee willen doen. Daar kunnen wij helaas niets aan doen. Op dit moment bieden wij nog geen superhelden, prinsen of ridders aan om te boeken.
 • Wat houden de eenhoorn make-overs in?
  Bij de eenhoorn make-overs krijgen alle kinderen prachtige gezichtsglitters op hun wangen en een echt eenhoorn-hoorntje op hun voorhoofd. Deze mogen ze zelf uitkiezen!
 • Hoe verwijder ik de schmink / glitters / glittertattoo?
  Heeft u onze schminkster uitgenodigd, en is het tijd geworden om de schmink er weer af te halen? Gebruik dan een zacht washandje, warm water en een milde zeep. Wrijf niet te hard. Gebruik ook liever geen make-updoekjes. Deze kunnen de gevoelige kinderhuid irriteren en gaan vlekken met de schmink. Onze hypo-allergene glittergel laat zich gemakkelijk wegvegen met een nat washandje. Veeg van de ogen af. De eenhoorn hoorntjes kun je voorzichtig lostrekken met je ene hand, terwijl je met de andere de huid strak trekt. Eventueel lijmresten gaan er gemakkelijk af met wat warm water en zeep, of een (oog)make-up remover. Een glittertattoo blijft gemiddeld tussen de 2 en 5 dagen zitten. Wilt je hem voor die tijd verwijderen, masseer een olie of crème over de tatoeage. Verwijder met een nat washandje en wat zeep.
bottom of page